Управління конфліктами на підприємстві - Оксененко, Дмитро Олександрович; Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2023)
Розглянуто основні ознаки конфліктів. Наведені напрямки щодо уникнення конфліктів. Поданий вибір способу розв’язання конфліктних ситуацій. The main signs of conflicts are considered. Directions for avoiding conflicts are given. A choice of ways to resolve conflict situations is presented.
Keywords: конфлікт; управлінські конфлікти; негативні наслідки; conflict; management conflicts; negative consequences; кафедра економіки праці та менеджменту