Боляк, Анастасія Андріївна2023-04-202023-04-202023Боляк, А. А. Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило мармеладних виробів у м. Іллінці Вінницької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Боляк Анастасія Андріївна ; наук. керівник Оксана Сергіївна Дорожинська. – Київ, 2023. – 72 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40286otherзефірмармеладжелейнийпектинаераторвертикальний депозиторIntelleMixFlowPack-250marshmallowmarmaladejellypectinaeratorvertical depositorкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Іллінці Вінницької областіOther