Ліпєц, Антон АдамовичЧагайда, Андрій ОлеговичБібік, Дмитро ВіталійовичЧеревко, Олег Леонідович2014-06-022014-06-022004Деклараційний патент на винахід №68080 A, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб отримання клеровки жовтих цукрів / А. А. Ліпєц, А. О. Чагайда, О. Л. Черево, Д. В. Бібік; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 2003098778; заявл. 26.09.2003; опубл. 15.07.2004, Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14745Спосіб отримання клеровки жовтих цукрів включає розчинення афінованого цукру та цукру II кристалізації сиропом. Розчинення проводиться сульфітованим фільтрованим сиропом після III корпусу випарної установки в кількості 150-200% до маси жовтого цукру, а невикористаний для клерування сироп надходить для подальшого згущення в IV корпус випарної установки. A method for preparation of melt liquor of yellow sugars involves dissolution of affinated sugar and second crystallization sugar with syrup. The dissolution is performed with sulphated filtered syrup after the third evaporation plant housing at an amount of 150-200% to the yellow sugar mass, and unused syrup for clarification is supplied for the subsequent condensation to the fourth evaporation plant housing.uk-UKспосіб отриманняmethod for preparationклеровка жовтих цукрівmelt liquor of yellow sugarsафінований цукораффинированный сахарaffinated sugarкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб отримання клеровки жовтих цукрів (Деклараційний патент на винахід № 68080 A)Other