Фролова, Наталія ЕпінетівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаГубар, Тетяна МиколаївнаМакалюк, Карина Олександрівна2024-11-112024-11-112021Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе / Н. Е. Фролова, О. М. Тищенко, Т. М. Губар, К. О. Макалюк // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес : сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р., м. Старобільськ. – С. 253-255https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45621Розглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.ukпальчикове просоfinger milletбезглютенова продукціяgluten-free productsцеліакіяceliac diseaseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиЗастосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафеAbstracthttps://orcid.org/0000-0001-9661-1540https://orcid.org/0000-0001-9383-1898