Застосування пальчикового проса у безглютенових стравах для ресторанів та аюрведичних кафе - Фролова, Наталія Епінетівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Губар, Тетяна Миколаївна; Макалюк, Карина Олександрівна (My University, 2021)
Розглянуто питання використання пальчикового проса як безглютенової поліфункціональної зернової сировини з біологічно цінним нутрієнтним комплексом у технологіях страв і напої для ресторанів та аюрведичних кафе. The issue of using finger millet as a gluten-free multifunctional grain raw material with a biologically valuable nutrient complex in food and beverage technologies for restaurants and Ayurvedic cafes is considered.
Keywords: пальчикове просо; finger millet; безглютенова продукція; gluten-free products; целіакія; celiac disease; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи