Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням - Бабанов, Ігор Геннадійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Валеріївна (My University, 2015)
Моделюванням підтверджено можливість регулювання швидкості зміни температури напівфабрикату за умов комбінованого жарення з ЕКН. A design is confirm possibility of adjusting of speed of change of temperature of intermediate product at the terms of the combined frying from EKN.
Keywords: напівфабрикат; жарення; нагрівання; перегрівання шарів; intermediate product; frying; heating; overheat of layers; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра біотехнології і мікробіології