Бабанов, Ігор ГеннадійовичМихайлов, Валерій МихайловичШевченко, Андрій ОлександровичБабкіна, Ірина ВолодимирівнаМихайлова, Світлана Валеріївна2015-05-262015-05-262015Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням / І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, А. В. Шевченко та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 2. – С. 32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20749Моделюванням підтверджено можливість регулювання швидкості зміни температури напівфабрикату за умов комбінованого жарення з ЕКН. A design is confirm possibility of adjusting of speed of change of temperature of intermediate product at the terms of the combined frying from EKN.otherнапівфабрикатжареннянагріванняперегрівання шарівintermediate productfryingheatingoverheat of layersкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра біотехнології і мікробіологіїМоделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріваннямArticle