Вплив рослинних антиоксидантів на показники якості напівкопчених ковбасок - Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна (My University, 2021)
Описано дослідження антиоксидантної дії екстрактів чорної смородини та чорноплідної горобини у складі напівкопчених ковбас.
Keywords: напівкопчені ковбаси; антиоксиданти; чорна смородина; чорноплідна горобина; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; semi-smoked sausages; antioxidants; black rowan; black currant