Божко, Наталія ВолодимирівнаТищенко, Василь ІвановичПасічний, Василь МиколайовичШубіна, Євгенія Андріївна2023-10-122023-10-122021Вплив рослинних антиоксидантів на показники якості напівкопчених ковбасок / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, Є. А. Шубіна // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнар. науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 20-24https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41163Описано дослідження антиоксидантної дії екстрактів чорної смородини та чорноплідної горобини у складі напівкопчених ковбас.otherнапівкопчені ковбасиантиоксидантичорна смородиначорноплідна горобинакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівsemi-smoked sausagesantioxidantsblack rowanblack currantВплив рослинних антиоксидантів на показники якості напівкопчених ковбасокThesis