Удосконалення технології та організація культурно-пізнавального туризму - Сологуб, Юрій Іванович; Міщеряков, Станіслав Радиславович (My University, 2022)
На сьогодні сформувалося розуміння того, що треба зберігати історичне та культурне надбання та різноманіття, через популяризацію його значимості. Водночас культурно-пізнавальний туризм стає актуальним у плані розвитку на регіональному та державному рівнях та має вплив на соціально-економічну сферу, екологічний стан, зовнішньоекономічну діяльність та навіть на міжнародні взаємовідносини.

Today, an understanding has been formed that it is necessary to preserve the historical and cultural heritage and diversity, through the popularization of its importance. At the same time, cultural and educational tourism is becoming relevant in terms of development at the regional and state levels and has an impact on the socio-economic sphere, ecological condition, foreign economic activity and even on international relations.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; пізнавальний туризм; технологія; удосконалення; educational tourism; technology; improvement