Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни - Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2015)
Розглянуті питання оцінки якості харчування та її вплив на продовольчу безпеку країни. The questions assessing the quality of food and its impact on food security are considered.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; харчові продукти; продовольча безпека; міжнародні стандарти; контроль якості; food products; food security; international standarts; quality control