Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна2015-05-202015-05-202015Сіднєва, Ж. К. Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Стратегічні детермінанти формування стійкого розвитку АПК України : кол. моногр. – Умань : Сочінський, 2015. – С. 172 – 177.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20537Розглянуті питання оцінки якості харчування та її вплив на продовольчу безпеку країни. The questions assessing the quality of food and its impact on food security are considered.кафедра економіки праці та менеджментухарчові продуктипродовольча безпекаміжнародні стандартиконтроль якостіfood productsfood securityinternational standartsquality controlЯкість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країниBook