Соціальний медіа-маркетинг як сучасний інструмент продажу готельних та ресторанних послуг - Розметова, Олена Григорівна; Розметова, Лілія (My University, 2016)
Актуальність дослідження зумовлена втратою довіри споживачів до традиційних мас-медіа та необхідністю пошуку нових інструментів продажу товарів та послуг різними компаніями. Relevance of the research caused a loss of consumer confidence in traditional media and new tools need to find goods and services by different companies.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; cоціальний медіа-маркетинг; готельні послуги; ресторанні послуги; social media marketing; hotel services; restaurant services