Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності - Негода, Дар’я Едуардівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Визначення критичних контрольних точок на хлібопекарському підприємстві являє собою аналіз всіх етапів виробництва, оцінки появи небезпечних факторів. Система управління безпечністю дозволяє ідентифікувати конкретні види небезпечних факторів та проводити заходи щодо їх контролю

Determination of critical control points at a bakery enterprise is an analysis of all stages of production, assessment of the occurrence of hazards. The management system safety management system allows you to identify specific types of hazards and take measures to control them
Keywords: хлібопекарське виробництво; bakery production; небезпечні фактори; dangerous factors; НАСРР; кафедра експертизи харчових продуктів