Негода, Дар’я ЕдуардівнаПетруша, Оксана Олександрівна2024-06-112024-06-112021Негода, Д. Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності / Д. Негода, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43413Визначення критичних контрольних точок на хлібопекарському підприємстві являє собою аналіз всіх етапів виробництва, оцінки появи небезпечних факторів. Система управління безпечністю дозволяє ідентифікувати конкретні види небезпечних факторів та проводити заходи щодо їх контролюDetermination of critical control points at a bakery enterprise is an analysis of all stages of production, assessment of the occurrence of hazards. The management system safety management system allows you to identify specific types of hazards and take measures to control themukхлібопекарське виробництвоbakery productionнебезпечні факториdangerous factorsНАСРРкафедра експертизи харчових продуктівОсобливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужностіThesishttps://orcid.org/0000-0002-6009-127X