Європейські цінності - Горецька, С.; Гуткевич, Світлана Олександрівна (My University, 2014)
Тема даного дослідження є актуальною для вивчення, оскільки Україна не так давно сформувала бажання стати членом Європейського Союзу. Вона завжди знаходилась в центрі міжнародної політики. І в сучасних умовах міжнародною спільнотою їй приділяється значна увага. The theme of this study is relevant for the study because Ukraine recently formed a desire to join the European Union. It always used to be the center of international politics. And in modern conditions the international community pays attention to her.
Keywords: європейські цінності; european values; кафедра міжнародної економіки