Дорохович, Антонелла МиколаївнаКохан, Олена Олександрівна2013-09-232013-09-232005Патент 10820 UA, МПК A23G 3/00 Спосіб виробництва цукерок / Дорохович А. М., Кохан (Гавва) О. О. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u200506453 ; заявл. 30.06.05 ; опубл. 15.11.05 , Бюл. № 11, 2005 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9886Патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок, що складається з приготування цукеркової маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до цукеркової маси додається сироп гігроскопічної речовини та, безпосередньо перед формуванням, вноситься джерело ферменту інвертази у вигляді жирової емульсії.otherцукеркагігроскопічна речовинафермент інвертазаемульсіяsweethygroscopic substanceenzyme invertaseemulsionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 10820)Other