Вплив розміру підприємства кондитерської промисловості на рівень його конкурентоспроможності - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2006)
Стаття присвячена дослідженню впливу розміру підприємства на його конкурентоспроможність на основі використання методу аналітичного групування з рівновеликими інтервалами. Проаналізовано особливості та перспективи розвитку малих, середніх та великих підприємств. Розроблено SWOT-матриці для суб’єктів великого та малого бізнесу. Проаналізовано залежність розміру підприємства від коефіцієнта товарності. The article investigates the impact of size on its competitiveness on the basis of the analytical method of grouping with equal intervals. The features and prospects of small, average and large enterprises. A SWOT-matrix for business large and small businesses. The dependence of the coefficient of firm size marketability.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; competitiveness of the enterprise; кондитерська промисловість; confectionery industry; середні та великі підприємства; average and large enterprise; фактори конкурентоспроможності; factors of competitiveness; кафедра економіки і права