Теоретичні підходи до визначення стратегічного розвитку виробничого потенціалу - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2013)
Ефективний розвиток економіки країни, спрямований на задоволення загальних економічних та соціальних потреб суспільства через створення сукупної вартості національного господарства та залежить від збалансованого спрацювання основного виробництва й виробничої та соціальної інфраструктури.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; виробничий потенціал підприємства; виробничо-господарська діяльність підприємства