Study characteristics linear induction motor in the transport system package forming machines - Hnativ, Taras; Volodin, Oleksandr; Kryvoplias-Volodina, Liudmyla; Gavva, Oleksandr M. (My University, 2017)
In this work considered and implemented computational and theoretical studies of the characteristics of the linear induction motor (LIM) based on the basic design data package forming machines, articulated sequence of rational choice of their values. The object of research: the work is a linear induction motor of the electric vehicle as part of the module package forming machines. The results of computational and theoretical studies allow you to select parameters in the design of low-speed transport system with a linear induction motor. The results may be useful for other technological machines and industrial complex lines. В даній роботі розглянуті та виконані розрахунково-теоретичні дослідження характеристик лінійного асинхронного двигуна (ЛАД) на основі базового пакету проектних даних, що формують машини, сформульовано послідовність раціонального вибору їх значень. Об'єкт дослідження: об'єктом дослідження в роботі є лінійний асинхронний двигун електромобіля у складі модульних пакетувальних машин. Результати досліджень розрахунково-теоретичних досліджень дозволяють здійснювати вибір параметрів при проектуванні низькошвидкісної транспортної системи з лінійним асинхронним двигуном. Результати можуть бути корисними для інших технологічних машин та промислових комплексних ліній.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; linear induction motor; the design parameters of the model; rational values; лінійний асинхронний двигун; конструктивні параметри моделі; раціональні значення