Горова, Єлизавета АндріївнаГрищенко, Анна Миколаївна2020-02-042020-02-042019Горова, Є. Вплив керобу меленого на показники якості хліба пшеничного/ Є. Горова, А. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85-ої Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019.– Ч. 1. – С. 184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30663Досліджено вплив керобу меленого на показники технологічного процесу і якість пшеничного хліба. Кероб мелений сирий призводить до збільшення питомого об’єму хліба, утворення більш розвиненої пористості м’якушки. Готові вироби мають виражений приємний ледь відчутний фруктовий аромат. При збільшенні дозування керобу більше 6% з’являється гіркуватий присмак.otherкероб меленийдерево рожковехарчова цінність хлібаякість хлібапитомий об’єм хлібаground kerobcarobnutritional value of breadbread qualityspecific volume of breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив керобу меленого на показники якості хліба пшеничногоThesis