Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю - Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Парняков, Олексій Сергійович (My University, 2010)
Наведено результати досліджень структурно-механічних характеристик клейстерів крохмалю, окисненого пероксидом водню за типовою схемою та з використанням поля НВЧ. Встановлено вплив концентрації крохмалю на утворення структурованих систем.

Results of researches of structurally-mechanical characteristics of starch pastes, acidified by hydrogen peroxide compound under the typical schema and with use of field НВЧ are resulted. It was established of influence starch concentration for formation the structured systems.
Keywords: окиснений крохмаль; starch; в’язкість; структурно-механічні властивості; viscosity; structurally-mechanical properties; кафедра технології цукру і підготовки води