Статистичні аспекти виробничого травматизму при виробництві хімічних речовин і хімічної продукції - Іванченко, Юлія Миколаївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2020)
В роботі проведено статистичні дослідження виробничого травматизму при виробництві хімічних речовин і хімічної продукції з 2010 по 2018 роки та проаналізовано вплив різних чинників на показники виробничого травматизму. The study conducted statistical studies of occupational injuries in the production of chemicals and chemical products from 2010 to 2018 and analyzed the impact of various factors on the indicators of occupational injuries.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; безпека праці; охорона праці; хімічна промисловість; виробнича травма; заходи з охорони праці; occupational safety; occupational health; сhemical іndustry; industrial injury; labor protection measures