Теоретико-методичні засади проектування інтеграційного розвитку підприємств - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2010)
Доведено, що підхід до інтеграції компанії повинен бути комплексною системою, яка регламентує весь процес інтеграції, починаючи від визначення стратегічного наміру інтеграції, процесу ухвалення стратегічних рішень та закінчуючи описом конкретних практичних кроків щодо управління та реалізації інтеграційних процесів. It is proved that the approach to the integration of the company should be an integrated system which regulates the whole process of integration, ranging from the strategic intentions of the integration, strategic decision-making and finishing of the specific practical steps regarding the management and implementation of integration processe
Keywords: інтеграційний розвиток підприємства; інтегровані об'єднання; інтегровані структури; development of enterprise integration; integrated association; integrated structures; кафедра економіки праці та менеджменту