Глошанчук, Катерина ОлександрівнаДячик, Юрій ПетровичКуц, Анатолій МихайловичМудрак, Тетяна Омелянівна2016-06-212016-06-212016Вплив рН на зброджування меляси різними расами дріжджів / Катерина Глошанчук, Юрій Дячик, Анатолій Куц, Тетяна Мудрак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 233.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23677Дослідити вплив рН стерильного сусла на морфологію клітин та бродильну активність різних рас дріжджів, динаміку зброджування сусла та якість спирту. To investigate the effect of pH on the morphology of sterile wort and fermentation activity of cells of different races yeast mash fermentation dynamics and quality of alcohol.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствамелясараси дріжджівзброджуваннявплив рНспиртоптимальна кислотністьmolassesrace yeast fermentationinfluence of pHalcoholoptimum acidityВплив рН на зброджування меляси різними расами дріжджівOther