Вплив рН на зброджування меляси різними расами дріжджів - Глошанчук, Катерина Олександрівна; Дячик, Юрій Петрович; Куц, Анатолій Михайлович; Мудрак, Тетяна Омелянівна (My University, 2016)
Дослідити вплив рН стерильного сусла на морфологію клітин та бродильну активність різних рас дріжджів, динаміку зброджування сусла та якість спирту. To investigate the effect of pH on the morphology of sterile wort and fermentation activity of cells of different races yeast mash fermentation dynamics and quality of alcohol.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; меляса; раси дріжджів; зброджування; вплив рН; спирт; оптимальна кислотність; molasses; race yeast fermentation; influence of pH; alcohol; optimum acidity