Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом - Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Піддубний, Володимир Антонович; Руднєва, Марина Григорівна; Смирнов, І. Г.; Сологуб, Юрій Іванович; Ткаченко, О. Б.; Шиян, Петро Леонідович (My University, 2014)
Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку виноградно-виноробному комплексу світу та України, інноваційні технології у виробництві, управлінні та просуванні виноробної продукції в умовах глобалізаційних процесів. Викладені наукові підходи до формування дестинацій винного туризму. The present state and prospects of the grape-and-winemaking complex development of the world and Ukraine, innovative technologies in the production, management and promotion of winemaking products in the conditions of globalization processes are analyzed. The scientific approaches to the formation of wine tourism destinations are presented.
Keywords: viticulture and winemaking complex; viticulture and winemaking complex; винний туризм; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра туристичного та готельного бізнесу; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; винний туризм; wine tourism