Малежик, Іван ФедоровичМельник, Людмила МиколаївнаМарценюк, Олександр СтепановичКопиленко, Анатолій Васильович2013-02-042013-02-042001Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій / І. Ф. Малежик, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк, А. В. Копиленко // Всеукраїнська науково-методична конференція, 10-12 жовтня 2000 р. – Київ : УДУХТ, 2000. – С. 51–53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5992otherпроцеси і апарати харчових виробництвprocesses and devices for food industryпідготовка фахівцівtrainingкафедра процесів і апаратів харчових виробництвРоль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробницт» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологійOther