Процеси та обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості (теплові процеси) - Прохоров, Олександр Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2000)
В конспекті наведено схеми та розрахунки основного обладнання для організації теплових процесів в фармацевтичній та мікробіологічній галузях промисловості. In outline the scheme and calculation of basic equipment for thermal processes in the pharmaceutical and microbiological industries.
Keywords: обладнання; процес; фармацевтична промисловість; мікробіологічна промисловість; equipment; process; pharmaceutical; microbiological industry; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технології консервування