Роль фізичної культури і спорту у розвитку студента - Топчієва, Ганна Олександрівна; Смовженко, А. М. (My University, 2012)
У статті обговорюються заняття фізичною культурою і спортом, які представлені у вищому навчальному закладі дисципліною "Фізичне виховання". Фізичне виховання у ВНЗ є педагогічним процесом, що спрямований на формування здорового, фізично підготовленого й соціально активного студента. Employments of physical culture and sport that are presented in high school by discipline "Physical education" come into question in the article. Physical education in high school is the pedagogical process that is sent to forming of healthy, physically prepared and socially active student.
Keywords: фізична культура; physical culture; кафедра фізичного виховання