Грищенко, Анна МиколаївнаМихонік, Лариса АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2013-01-302013-01-302010Грищенко, А. М. Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів : сьогодення та перспективи : Міжнар. наук.-практ. конференції, 27-28 вересня 2010 р. : тези доп. – 2010. – Ч. 1. – С. 17-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5770Наведено результати досліджень впливу дозування цукру білого кристалічного на процес бродіння в безглютеновому тісті, встановлено вплив на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Results on the effect of different doses of sugar in the fermentation process in the gluten-free dough, determined the effect on the quality of gluten-free bread with flour cereals.uk-UKбезглютеновий хлібцукорпроцес бродінняgluten-free breadsugarfermentation processкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання цукру в технології безбілкового та безглютенового хлібаThesis