Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хліба - Грищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2010)
Наведено результати досліджень впливу дозування цукру білого кристалічного на процес бродіння в безглютеновому тісті, встановлено вплив на показники якості безглютенового хліба з борошном круп’яних культур. Results on the effect of different doses of sugar in the fermentation process in the gluten-free dough, determined the effect on the quality of gluten-free bread with flour cereals.
Keywords: безглютеновий хліб; цукор; процес бродіння; gluten-free bread; sugar; fermentation process; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів