Пасічний, Василь МиколайовичСабадаш, Петро Миколайович2013-03-022013-03-022007Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композицій / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 2. – С. 176-179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6678В статті викладені результати дослідження реологічних властивостей розчинів карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тари і гуару за умов їх спільного використання з харчовими добавками. Виявлений їх вплив на функціонально-технологічні показники фаршевих та паштетних консервів. In the article are presents results of research of rheological properties of the solutions carrageenans, xanthan gum, locust bean gum, guar and tara gum in the conditions of their sharing with food additions. There are found their influence on the functionally-technological indexes minced and pate can food.otherгідроколоїдикамедім’ясні консервисольові розчинив’язкістьтеплове обробленнякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композиційArticle