Сирна запіканка з підвищеною біологічною цінністю для харчування спортсменів - Стеценко, Наталія Олександрівна; Афонченко, Анастасія Володимирівна (My University, 2016)
У статті запропоновано спосіб створення сирної запіканки для спортсменів на основі комбінування сировини тваринного і рослинного походження. Обґрунтовано вибір рослинних збагачувачів та визначені показники харчової і біологічної цінності сирної запіканки. Аналіз органолептичних та фізико-хімічних властивостей продукту підтвердив його високу якість. It was suggested the way to create cheese baked puddings for athletes based on the combination of animal and vegetable materials. The choice of plant materials was well-founded and indicators of food and biological value of cheese baked puddings were identified. Analysis organoleptic and physico-chemical properties of the product confirmed its high quality.
Keywords: кисломолочний сир; запіканка; харчування; спортсмени; cottage cheese; casserole; food; athletes; кафедра технології оздоровчих продуктів