Шаповалова, Наталія ПетрівнаГальчук, В. О.2015-05-222015-05-222015Шаповалова, Н. П. Макаронні вироби у системі оздоровчого харчування / Н. П. Шаповалова, В. О. Гальчук // Sword : збірник наукових праць . – Иваново: МАРКОВА АД, 2015. – Вып. 1(38), Т. 1. – С. 31-38.2224-0187https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20610В статті наведено результати розробки і оцінка споживних властивостей збагачених макаронних виробів, обґрунтування вибору інгредієнтів, вибір оптимального дозування відповідними інгредієнтами, створення кінцевого збагаченого продукту, який буде відповідати нормативним документам і позитивно впливати на функціонування організму людини. The article presents the results of the development and evaluation of consumer properties of enriched pasta, rationale for the choice of ingredients, the choice of the optimal dosage appropriate ingredients, create an enriched end product that will meet regulations and positively affect the functioning of the human organism.uk-UKмакаронні виробишафрантопінамбурфункціональні продуктиpastasaffronartichokefunctional foodsкафедра експертизи харчових продуктівМакаронні вироби у системі оздоровчого харчуванняArticle