Прокопик, Юлія Орестівна2021-10-082021-10-082021Прокопик, Ю. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі кристалізації цукру» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Орестівна Прокопик ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 150 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35951otherцукор білий кристалічнийпродуктове відділеннясистеми НАССРоператор ринкукафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі кристалізації цукру»Other