Розробка желейного десерту оздоровчого призначення на основі вишнево-бурякового пюре напівфабрикату - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2020)
В роботі наведено технологію виробництва желейного десерту на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату та вплив даного напівфабрикату на якість готової страви. The technology of jelly dessert production on the basis of cherry-beet puree-semi-finished product and the influence of this semi-finished product on the quality of the finished dish are presented in the work.
Keywords: пюре; puree; технологія; technology; десерт; dessert; кафедра готельно-ресторанної справи