Бергер, Аліна Дмитрівна2016-08-302016-08-302016Бергер, А. Д. Формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі : автореф. дис. … канд. екон. наук : 08.00.04 "Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)" / Бергер Аліна Дмитрівна ; НУХТ. - К., 2016. - 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23995Дисертація присвячена дослідженню теоретичних положень і розробленню науково-практичних рекомендацій щодо формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі та оцінки її ефективності. This research focuses on the development of theoretical positions and practical recommendations on pricing policy of meat processing industry.uk-UKпідприємством’ясопереробна галузьцінова політикапрогресивний типтрансфертне ціноутворенняpricingprogressive typetransferpricingenterprisemeat processing industryкафедра маркетингуФормування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузіThesis