Формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі - Бергер, Аліна Дмитрівна (My University, 2016)
Дисертація присвячена дослідженню теоретичних положень і розробленню науково-практичних рекомендацій щодо формування цінової політики підприємств м’ясопереробної галузі та оцінки її ефективності. This research focuses on the development of theoretical positions and practical recommendations on pricing policy of meat processing industry.
Keywords: підприємство; м’ясопереробна галузь; цінова політика; прогресивний тип; трансфертне ціноутворення; pricing; progressive type; transferpricing; enterprise; meat processing industry; кафедра маркетингу