The financial crisis and its influence on the banking sector of Ukraine - Dubinin, Igor; Nikitenko, Olga (My University, 2020)
Швидкий розвиток банківського сектору вимагає більшої уваги до діяльності, пов'язаної з фінансовими та кредитними установами. З цієї причини управління ризиками стає надзвичайно актуальним для управління будь-яким банком, оскільки, крім того, що воно є засобом запобігання збиткам, ще допомагає отримувати додаткові прибутки. Відповідно до постійно зростаючого впливу різних ризиків на фінансову діяльність проблема управління банківськими ризиками стає особливо актуальною. Quick development of the banking sector demands more attention to the activities connected with financial and credit institutions. This is the reason why the risk management gets extra relevant for the management of any bank because except being a means of loss prevention it additionally helps to make extra profits. According to the permanently increasing influence of different risks on financial activities the problem of banking risk management is getting especially relevant.
Keywords: фінансові та кредитні установи; банківські активи; збитки; управління ризиками; financial and credit institutions; bank assets; прибутки; profits; losses; risk management; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації