Роль транскордонного співробітництва в розвитку територіально-рекреаційного комплексу Волинської області - Мазурець, Роман Русланович (My University, 2014)
Досліджено вплив транскордонного співробітництва на розвиток територіально-рекреаційного комплексу Волинської області. Визначено основні напрями і форми співпраці в сфері туризму та проаналізовано наявні угоди й програми, які укладені і реалізовуються між адміністративними одиницями України, Польщі та Білорусі в рекреаційній галузі. The impact of the transborder cooperation on the development of the Volyn regional territorial and recreational complex was detected. The cooperation priority and forms of any cooperation in the tourism are determined as well as today’s agreements and programs being concluded and implemented among administrative units of Ukraine, Poland and Belorussia in the recreational sphere were examined.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; рекреаційна сфера; транскордонне співробітництво; туризм; recreational sphere; transborder cooperation; tourism