Тестування як основна форма контролю у процесі вивчення іноземних мов - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2004)
Навчання іноземним мовам має бути інтегрованим навчанням усім основним видам мовленнєвої діяльності, ось чому організація контролю навчального процесу вимагає дедалі ширшого впровадження тестування, зокрема з використанням комп'ютерних тестових програм.

The process of teaching a foreign language should be based on teaching all the main kinds of speaking activity, that's why the control of the students skills requires wide application of the testing programmes, especially computer testing ones.
Keywords: тестування; testing; тестові програми; комп'ютерне тестування; computer testing; testing programmes; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації