Україна та міжнародна торгівля - Жужукіна, Наталія Іванівна (My University, 2014)
Економічний успіх будь-якої країни неможливий без зовнішньої торгівлі. The economic successofany country is impossible without foreign trade.
Keywords: економічний успіх; капітал; країна; міжнародна торгівля; economic success; capital; country; international trade; кафедра економіки і права