Чорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана Сергіївна2018-07-202018-07-202017Шульга, О. С. Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 13 вересня 2017 р., м. Київ, 2017. – С. 72-76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28049Нами було розроблено їстівне покриття, що сприяє збереженю свіжості. Соціальна ефективність від впровадження у виробництво хлібобулочних виробів з їстівним покриттям полягає у розширені їх асортименту. We have developed an edible coating that contributes to the preservation of freshness. Social efficiency from the introduction into the production of bakery products with edible coating is to expand their range.uk-UKїстівне покриттясвіжістьхлібобулочні виробиedible coatingfreshnessbackery productsкафедра експертизи харчових продуктівЇстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробівThesis