Диверсифікація напрямів туризму як частина формування іміджу регіонів України - Мельник, Ірина Леонідівна; Вогулкіна, Дар’я Вікторівна (My University, 2025)
Використання природного, трудового та географічного потенціалу України суттєво варіює між територіями, формуючи помітні відмінності у динаміці регіонального розвитку. Одним із перспективних напрямів вирівнювання цих диспропорцій є диверсифікація туристичних послуг, зокрема на базі високого рекреаційно-туристичного потенціалу Карпатсько-Подільського регіону.
Keywords: розвиток туризму; диферсифікація туристичних послуг; імідж регіону; кафедра туристичного та готельного бізнесу