Ткаченко, Ольга Миколаївна2015-03-312015-03-312007Ткаченко, О. М. Стан монополізації та безпечності ринку кондитерської продукції України / О. М. Ткаченко // АгроІнКом. – 2007. – № 1-2. – С. 14-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19994В статті розглянуту суть економічної монополії. Проаналізовано її загрози та негативні наслідки. Зроблено аналіз українського законодавства щодо регулювання та захисту економічної конкуренції на товарних ринках. На підставі статистичних даних проаналізовано стан безпечності підприємств на ринку кондитерської промисловості в 2003-2005 роках. In the article the considered essence of economic monopoly. Its threats and negative consequences are analysed. The analysis of the Ukrainian legislation is done in relation to adjusting and defence of economic competition on commodity markets. On the basis of statistical information, being of unconcern of enterprises is analysed in the market of pastry industry in 2003-2005 years.uk-UKмонополізаціябезпека ринкукондитерська промисловістьконкуренціяіндекс Харфінделя-Хіршманаmonopolizationcompetitionindex of KharfindelyA-khirshmanaкафедра економіки і праваСтан монополізації та безпечності ринку кондитерської продукції УкраїниArticle