Вплив реверсії на процес сушіння довготрубчастих макаронних виробів - Таранов, Іван Тимофійович; Буляндра, Олексій Федорович; Курганська, А. І. (Харчова промисловість, 1969)
Тривалість реверсії по-різному впливає на відповідні періоди сушіння. Виходячи з розглянутих режимів сушіння макаронів при різних періодах реверсії і вище вказаних рекомендацій, а також враховуючи те, що більшість виробничих сушильних установок не дозволяє регулювати відносну вологість по запропонованих періодах сушіння. Duration reversion differently affects the corresponding periods of drying. Based on the discussed modes of drying pasta at different periods of reversion and the abovementioned recommendations, and given that the majority of industrial drying plants can not adjust the relative humidity in the proposed period of drying.
Keywords: сушіння; drying; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки