Склад печива амарантового (Деклараційний патент на винахід № 69300 А) - Корецька, Ірина Львівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Українець, Анатолій Іванович (My University, 2004)
Деклараційний патент на винахід. Запропонована часткова заміна пшеничного борошна борошном макуховим з амаранту, що дозволяє вживати ці вироби різним групам населення, особливо хворим на анемію. Декларационный патент на изобретение. Patent for invention. The proposed partial replacement of wheat flour with amaranth cattle cake flour that allows the use of these products to different groups of the population, especially in patients with anemia.
Keywords: печиво амарантове; amaranth biscuits; борошно пшеничне; wheat flour; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції