Концепція солодких страв зниженої калорійності - Ятченко, Олександра Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович (My University, 2024)
У статті розглядається концепція солодких страв зниженої калорійності як перспективний напрямок для закладів ресторанного господарства, спрямований на задоволення потреб споживачів у здоровому харчуванні шляхом заміни висококалорійних інгредієнтів на низькокалорійні

The article explores the concept of low-calorie desserts as a promising approach for the restaurant industry, addressing consumer demand for healthy eating by replacing high-calorie ingredients with low-calorie alternatives
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; знижена калорійність; солодкі страви; здорове харчування; ресторанний бізнес; цукрозамінники; низькокалорійні інгредієнти; low-calorie; desserts; healthy eating; restaurant business; sugar substitutes; low-calorie ingredients