Ятченко, Олександра СергіївнаКузьмін, Олег ВолодимировичДударєв, Ігор Миколайович2025-01-232024Ятченко, О. Концепція солодких страв зниженої калорійності / О. Ятченко, О. Кузьмін, І. Дударєв // HoReCa. Наукові ініціативи : тези доповідей Всеукраїнської студентської наукової конференції, 22 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : ДТЕУ, 2024. – С. 427–428.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46594У статті розглядається концепція солодких страв зниженої калорійності як перспективний напрямок для закладів ресторанного господарства, спрямований на задоволення потреб споживачів у здоровому харчуванні шляхом заміни висококалорійних інгредієнтів на низькокалорійніThe article explores the concept of low-calorie desserts as a promising approach for the restaurant industry, addressing consumer demand for healthy eating by replacing high-calorie ingredients with low-calorie alternativesukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзнижена калорійністьсолодкі стравиздорове харчуванняресторанний бізнесцукрозамінникинизькокалорійні інгредієнтиlow-caloriedessertshealthy eatingrestaurant businesssugar substituteslow-calorie ingredientsКонцепція солодких страв зниженої калорійностіThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684