Strashynskyi, IgorMarynin, AndriyChiriev, A.Motsna, Anna2023-12-182023-12-182023Features of the color of slaughter poultry carcasses as a defining characteristic of appearance / I. Strashynskyi, A. Marynin, A. Chiriev, A. Motsna // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 193-195https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41795enкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівpoultry carcassesтушки птиціpoultry dietmeat quality and colorтушки птиціFeatures of the color of slaughter poultry carcasses as a defining characteristic of appearanceThesishttps://orcid.org/0000-0001-6692-7472