Шульга, Оксана Сергіївна2019-01-152019-01-152017Шульга, О. С. Їстівне покриття – екологічне пакування для житнього та житньо-пшеничного хліба / О. С. Шульга // Інноваційні розробки в аграрній сфері : міжнародна науково-практична конференція, 30 листопада 2017 р. – Харків, 2017. – С. 115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28707Кількість води, що поглинає м'якушка, кришкуватість, структурно-механічні властивості та свіжість для виробів в синтетичному пакуванні та їстівному покритті знаходиться на одному рівні наприкінці строку зберігання, тому їстівне покриття є повноцінною екологічною заміною синтетичного пакування для житнього та житньо-пшеничного хліба. The amount of water absorbing the cuticle, the lid, structural and mechanical properties and freshness for products in synthetic packaging and edible coating is at the same level at the end of the shelf life, so edible coating is a complete environmental replacement of synthetic packaging for rye and rye and wheat bread.uk-UKїстівне покриттяжитній хлібжитньо-пшеничний хлібedible coatingRye breadrye-wheat breadстрок зберіганняterm of storageкафедра експертизи харчових продуктівЇстівне покриття – екологічне пакування для житнього та житньо-пшеничного хлібаThesis