Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2012-04-012012-04-012009Оболкіна, В. І. Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 2. - С. 27-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/650Для створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.For the creation of certain structures of candies masses the used complex mixtures of hydrocolloids. The technological properties of the hydrocolloids and mixtures: gelatin, LM pectin have been determined.uk-UKко-екструзіяco-extrusionгідроколоїдбінарні сумішіцукерки з комбінованими корпусамиhydrocolloidbinary mixturescandies with the combined corpsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів