Застосування різних способів теплової обробки овочів - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2012)
У тезах охарактеризовані традиційні та нетрадиційні способи приготування овочів.
Keywords: здорове харчування; приготування овочів; асортимент овочевих страв; кафедра готельно-ресторанної справи