Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаІщенко, Тетяна ІванівнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2013-09-162013-09-162012Застосування різних способів теплової обробки овочів / О. С. Задорожня, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 140-141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9687У тезах охарактеризовані традиційні та нетрадиційні способи приготування овочів. Показані їх переваги та недоліки. В тезисах охарактеризованы традиционные и нетрадиционные способы приготовления овощей. Показаны их преимущества и недостатки. The theses characterized traditional and non-traditional ways of cooking vegetables. Showing their advantages and disadvantages.uk-UKовочіовощиvegetablesспособи приготуванняспособы приготовленияcooking techniquesасортимент стравассортимент блюдrange of dishesкафедра готельно-ресторанної справиЗастосування різних способів теплової обробки овочівThesis