Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі - Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2009)
Методом термогравіметрії досліджено вплив порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на форми зв’язку вологи у вершковому маслі. We studied the effect of the carrots powders of cryogenic and cold spray drying to form a moisture binding butter by method thermogravitation.
Keywords: збагачене вершкове масло; butter cream; порошок із моркви; форми зв’язків вологи; carrots powders; forms of the join’s water; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів