Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2012-12-262012-12-262009Вашека, О. М. Дослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому маслі / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Наукові праці НУХТ. - 2009. - №28. - С.30-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5051Методом термогравіметрії досліджено вплив порошків із моркви кріогенного та холодного розпилювального сушіння на форми зв’язку вологи у вершковому маслі. We studied the effect of the carrots powders of cryogenic and cold spray drying to form a moisture binding butter by method thermogravitation.uk-UKзбагачене вершкове маслоbutter creamпорошок із морквиформи зв’язків вологиcarrots powdersforms of the join’s waterкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження форм зв’язків вологи у збагаченому вершковому масліArticle