Мирончук, Валерій ГригоровичГулий, Іван СтепановичПушанко, Микола МиколайовичОрлов, Леонід ОлексійовичУкраїнець, Анатолій ІвановичЛісовенко, Олексій ТимофійовичТаран, Віталій МихайловичГуцалюк, Валерій МихайловичЯровий, Володимир ЛеонідовичЛитовченко, Ігор МиколайовичПарахоня, Андрій Миколайович2014-09-252014-09-252007Класифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формування / В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, М. М. Пушанко та ін. // Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник. – Вінниця : Нова книга, 2007. – С. 234-241.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16899Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів в переробній і харчовій галузі. Приводиться призначення, будова, принцип дії та та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за технологічними ознаками.uk-UKобладнаннямашиниапаратиequipmentmachineapparatusкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиКласифікація методів формування харчових продуктів і обладнання для проведення процесів формуванняArticle