Зростання тиску в рідині при гідравлічному ударі - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Форсюк, Андрій Васильович; Василенко, Сергій Михайлович (My University, 2014)
Описано методику визначення максимального підвищення тиску в рідині при гідравлічному ударі. Представлено потрібні допоміжні матеріали, наведено числові приклади.
Keywords: гідравлічний удар; швидкість рідини; швидкість звуку; гидравлический удар; скорость жидкости; скорость звука; hydraulic shocks; velocity of the liquid; velocity of sound; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки