Гідродинаміка аераційних систем аеротенків - Бондар, Олександр Олексійович; Костюк, Володимир Степанович (My University, 2008)
В статті наведено результати теоретичних досліджень гідродинаміки аераційних систем стічних вод, що підлягають очищенню біохімічними і біологічними методами.

The paper presents the results of theoretical studies of hydrodynamics aeration systems, wastewater to be cleaned biochemical and biological methods.
Keywords: гідродинаміка; hydrodynamics; газорідинне середовище; масообмін; аерація; енергія; потоки; швидкість; gas-liquid environment; mass transfer; aeration; energy; flow; speed; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки