Дослідження рівня обґрунтованості умовно-натуральних вимірників продукції у хлібопекарській промисловості - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Лиськова, Ольга Володимирівна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 1997)
Запропоновано шляхи підвищення ролі і значущості умовно-натуральних вимірників продукції харчової промисловості. Proposed the ways of increasing the role and importance of conditional-natural measuring devices of products of food industry
Keywords: умовно-натуральні вимірювачі; коефіцієнти перерахунку; кореляційний аналіз; conditionally natural production output; conversion factors; correlation analysis; кафедра маркетингу